svenska
Lyssna
MENY

Upptäck Tillsammans

Vill du som jobbar med elever från anpassad grundskola boka ett skolbesök på egna villkor i lugn miljö? Då kan du boka ett besök innan öppettid. Du som ansvarig lärare leder gruppen och vi som museipedagoger finns tillgängliga vid behov. Vi låser upp utställningen Tillsammans där ni kan utforska och upptäcka själva, med stöd från oss.

Utställningen tillsammans

Tillfället sträcker sig över två timmar vilket ger er tid att ta en paus för medhavd fika och gå in i utställningen igen och ta den tid som passar gruppen.

Ett museibesök för anpassad skola skulle kunna stärka eleven i tex undervisningen i de samhällsorienterande ämnena som ska syfta till att eleverna utvecklar nyfikenhet på och intresse för människan, samhället och omvärlden i dag och i det förflutna. men även mot motorik  där eleverna ska få möta olika slags aktiviteter i varierande miljöer och sammanhang samt ges möjligheter att utveckla sin samarbetsförmåga och sin respekt för andra.

Besök innan öppettid

skolbesöket bokas via kubo, klicka på boka här-knappen så kommer du vidare, besöket sträcker sig mellan kl. 9-11 på torsdagar.

Besöket bokas via KuBo

Länkar

Tillgänglighet - Världskulturmuseet (varldskulturmuseet.se)
Så fungerar ett skolbesök - Världskulturmuseet (varldskulturmuseet.se)