svenska
Lyssna
MENY

Upptäck Världens spel

Vill du som jobbar med elever från anpassad grundskola/gymnasium boka ett skolbesök på egna villkor i lugn miljö? Då kan du boka ett besök innan öppettid. Du som ansvarig lärare leder gruppen och vi som museipedagoger finns tillgängliga vid behov. Vi låser upp utställningen Världens spel där ni kan utforska och upptäcka själva, med stöd från oss.

Dokumentation av utställningen Världens spel

Tillfället sträcker sig över två timmar vilket ger er tid att ta en paus för medhavd fika och gå in i utställningen igen och ta den tid som passar gruppen.

Ett museibesök för anpassad skola skulle kunna stärka eleven i tex undervisningen i de samhällsorienterande ämnena som ska syfta till att eleverna utvecklar nyfikenhet på och intresse för människan, samhället och omvärlden i dag och i det förflutna. men även mot motorik  där eleverna ska få möta olika slags aktiviteter i varierande miljöer och sammanhang samt ges möjligheter att utveckla sin samarbetsförmåga och sin respekt för andra.

Besök innan öppettid

skolbesöket bokas via kubo, klicka på boka här-knappen så kommer du vidare, besöket sträcker sig mellan kl. 9-11 på torsdagar.

Info & bokning

Målgrupp: Mellanstadiet
Tid: ca. 60 minuter 
Kostnad: 600kr
Antal: max 30 elever per grupp
Plats: 
På Världskulturmuseet i utställningen Tillsammans

BOKA HÄR

Du kan även boka pass via KuBo med starttider kl. 09.00. 
(För skolor inom Göteborgs stad)

BOKA PÅ KuBo

 

Du når oss enklast på skolinfo@varldskulturmuseet.se
Telefonnummer: 010-4561178 (Telefontid onsdagar kl.13-16)

 

Länkar

Tillgänglighet - Världskulturmuseet (varldskulturmuseet.se)
Så fungerar ett skolbesök - Världskulturmuseet (varldskulturmuseet.se)