svenska
Lyssna
MENY

Fest & Bröllop

Visste du att du kan hyra museets lokaler för privata tillställningar? Kanske ett bröllop? Världskulturmuseet är en fantastisk plattform för kreativa upplevelser. Här finns arkitektur i världsklass, med modern och gränsöverskridande design.

Fest & Bröllop på Världskulturmuseet

Museets unika byggnad erbjuder möjlighet att arrangera fester och bröllopsfester året om. Tio gäster eller 300 - vi skräddarsyr och hjälper er att få er alldeles speciella dag. Hos oss får du det personliga mötet och tryggheten med arrangemanget och hjälp att hitta det bästa alternativet för er. Vigsel, mat, musik, mingel och fotografering - museet erbjuder flera möjligheter när det gäller det mesta fört ert bröllop.

Dans och fest

Vi kan enkelt avyttra yta för dans och ev. liveband som spelar under kvällen och natten. Blomsterarrangemang, bordplaceringar etc. ansvarar gästen själv för, men vi kan givetvis tillhandahålla hjälp för hela arrangemanget om så önskas. Vi kan hjälpa till med bokning av liveband, DJ och övrig underhållning. Större bar kan byggas i festvåningen och vi har möjlighet till kortbetalning, plus att baren har humana priser.

BOKNING OCH KONTAKT

Är du intresserad av att arrangera ett bröllop eller att hyra våra lokaler till ett event eller en fest? Eller vill du veta mer? Då är du hjärtligt välkommen att hör av dig till oss.

Kontakta oss