svenska
Lyssna
MENY

Skolbesök

På den här sidan kan du som lärare boka skolprogram för dig och din klass med museipedagog, få information om skolbesök på egen hand och se våra onlineresurser. Vi har utbud för olika årskurser. Skolprogrammen genomför vi innan museet öppnar för allmänheten med starttid kl 9 och kl 10.15, vilket ger en trygg och lugn miljö för klassen.

Överst på sidan ligger våra pedagogledda skolprogram som äger rum i museets olika utställningar, skolprogrammen är 60 min långa och vänder sig till olika årskurser och är framtagna och anpassade för att passa in i undervisningen kopplade till olika kursplaner och värdegrundsarbete för förskola, grundskola och gymnasium.

Just nu genomför vi ett pilotprojekt där skolproram som vänder sig till elever under 19 år dvs från förskola till gymnasieum är avgiftsfria. Vad gäller vuxenutbildning tillkommer en kostnad för ditt skolbesök, mer information finns under de skolprogram som vänder sig till vuxenutbildning.

Här finns också vårt digitala utbud för skolan med möjlighet att boka pedagogleddda digitala skolprogram oavsett var du och din klass befinner dig samt våra digitala lärresurser med material för dig och dina elever att själva plocka det ni behöver. 

Glöm inte att registrera dig för att få vårt nyhetsbrev längst ned på sidan med information om lärarmingel, nytt utbud eller roligt extramaterial.

Boka skolprogram

KONTAKT

Du når oss enklast på skolinfo@varldskulturmuseet.se
Telefonnummer: 010-4561178 (Telefontid endast tisdagar kl.13-16)

 

 

Skolprogram

Om skolbesök

Skolbesök på egen hand med din klass

Skola & Lärande online