svenska

¡Viva México! - Kvällsvisning

25 januari 2023, kl. 18:30 - 19:15

Välkomna på en visning i utställningen Viva Mexico. Under 45 minuter berättar vår guide om utställningen och om Mexikos historia. Biljetten kostar 100 kr. För tillträde till museets visningar och utställningar krävs årskort eller dagbiljett för vuxna.

Var: Världskulturmuseet
Pris: 100 kr
Ytterligare information: Biljetten kostar 100 kr per person. För tillträde till museets visningar eller utställningar krävs även årskort eller dagbiljett för vuxna.
Viva Mexiko visningsbild

Köp biljett

Mexikos historia präglas av både föränderlighet och motståndskraft. Vi berättar om världar som skapas och går under, stora kulturer som blomstrar, ett område som erövras och ett land som efter lång kamp blir självständigt.

Berättelser om livet och döden följer oss genom utställningen och fångar några ögonblick i Mexikos historia. Denna historia är fylld av konflikter och tragedi men också motståndskraft och humor. Den handlar om mörker och morgondag, om liv och död.