svenska

Familjejympa

18 juli 2020, kl. 11:15 - 12:15

Familjejympa är rolig och lekfull träning för barn 2–6 år och vuxna tillsammans.

Var: Världskulturmuseet
Pris: Fri entré
Plats på museet: Ute, framför museet.
familjejympa bild

Fokus ligger på att röra sig och ha kul tillsammans, musiken ger energi och inramning och den grundmotoriska träningen kommer på köpet. Familjejympa uppmuntrar barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse.

Smyga som en detektiv. Hoppa som en känguru. På Familjejympa får barnens fantasi vara en del av upplevelsen. Tillsammans gör ni lekfulla rörelser till låtar som barnen ofta känner igen. Passet bygger på enkelhet och glädje. Vi samlas utanför museet på gräsmattan. Vid regn ställer vi in.
Vi har 15 platser för vuxna 25 för barn. Vi håller avstånd och är ute med tanke på Covid-19. Det är gratis men boka din plats här:

BOKA PLATS

I samarbete med Friskis&Svettis.